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STATUTORY INSTRUMENTS

2007 No. 957

The School Governance (Constitution)
(England) Regulations 2007

Part 5

Instrument of Government

Interpretation of “appropriate diocesan authority” and “appropriate religious body”

28. In this Part—

“appropriate diocesan authority” has the meaning given by section 142(1) and (4) of SSFA
1998; and

“appropriate religious body”, in relation to a school designated under section 69(3) of SSFA
1998 as having a religious character that is not a Church of England school or a Roman Catholic
Church school, means the body that the Secretary of State considers appropriate in relation to
the religion or religious denomination to which the school belongs.



