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S C H E D U L E S

SCHEDULE 11

TRANSFER OF COMMUNITY ORDERS TO SCOTLAND OR NORTHERN IRELAND

PART 5

INTERPRETATION

27 In this Schedule—
“breach”, in relation to a requirement, means a failure to comply with it,

and related expressions are to be read accordingly;
“corresponding order”, in relation to a community order, means the order

specified under paragraph 16(3);
“home court” means—

(a) if the offender resides in Scotland, or will be residing there at the
relevant time, the sheriff court having jurisdiction in the locality in
which the offender resides or proposes to reside, and

(b) if the offender resides in Northern Ireland, or will be residing there at
the relevant time, a court of summary jurisdiction;

“the local authority officer concerned”, in relation to an offender, means
the officer of a council constituted under section 2 of the Local Government
etc (Scotland) Act 1994 responsible for—

(a) the offender’s supervision, and
(b) discharging in relation to the offender the functions of the responsible

officer under sections 227A to 227ZK of the Criminal Procedure
(Scotland) Act 1995;

“the local council in Scotland” means the council constituted under
section 2 of the Local Government etc. (Scotland) Act 1994 in whose area
the offender resides or will be residing at the relevant time;

“Northern Ireland community order” means a community order made or
amended in accordance with Part 2 of this Schedule;

“the probation officer concerned”, in relation to an offender, means the
probation officer responsible for—

(a) the offender’s supervision, or
(b) as the case may be, discharging in relation to the offender the functions

conferred by Part 2 of the Criminal Justice (Northern Ireland) Order
1996 (S.I. 1996/3160 (N.I. 24));

“relevant home legislation” has the meaning given by paragraph 20(3);
“the relevant time”, in relation to the making or amendment of an order

in accordance with Part 1, 2 or 4 of this Schedule, means the time when the
order or the amendment to it comes into force;

“Scottish community order” means a community order made or amended
in accordance with Part 1 of this Schedule.
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