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SCHEDULE 1

Activities

PART 1

Interpretation and application: general

Capacity: Part A(1) and A(2) descriptions

4.—(1) This paragraph applies for the purpose of determining whether an activity carried on in a
stationary technical unit falls within a description in Part A(1) or Part A(2) of Part 2 of this Schedule
which refers to capacity, other than design holding capacity.

(2) Where a person carries out several activities falling within the same description in Part A(1)
or Part A(2) in different parts of the same stationary technical unit or in different stationary technical
units on the same site, the capacities of each part or unit, as the case may be, must be added together
and the total capacity must be attributed to each part or unit for the purpose of determining whether
the activity carried on in each part or unit falls within a description in Part A(1) or Part A(2).

(3) For the purpose of sub-paragraph (2), no account must be taken of capacity when determining
whether activities fall within the same description.

(4) Where an activity falls within a description in Part A(1) or Part A(2) by virtue of this paragraph
it must not be taken to be an activity falling within a description in Part B (other than a description
in Section 7).



