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S C H E D U L E S

SCHEDULE 1

NEWLY QUALIFIED DRIVERS HOLDING TEST CERTIFICATES

PART I
GENERAL

Interpretation

1.—(1)  In this Schedule “test certificate” means a certificate or other document which by virtue
of regulations under Article 5 of the Order of 1981 is evidence that a person has not more than 2
years previously passed a test of competence to drive prescribed by virtue of such regulations.

(2)  In this Schedule “'prescribed conditions” means the prescribed conditions referred to in
Article 13(3) of that Order (subject to which provisional licences are granted).
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