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Status:  This is the original version (as it was originally enacted).

SCHEDULE 5
TRANSFER OF CONSTABLES, STAFF AND PROPERTY ETC.

Interpretation
1 In this schedule—

“appointed day” has the meaning given by paragraph 2,
“joint police board” means a joint police board constituted by an amalgamation
scheme made under the 1967 Act,
“member of the Authority’s staff” means a member of police staff appointed to
assist the Authority in the carrying out of its functions,
“police authority” has the same meaning as in the 1967 Act,
“police force” means a police force maintained under the 1967 Act,
“police member of the SCDEA” means an individual appointed in accordance
with paragraph 7 of schedule 2 to the 2006 Act,
“SCDEA” means the Scottish Crime and Drug Enforcement Agency,
“SPSA” means the Scottish Police Services Authority,
“the 1967 Act” means the Police (Scotland) Act 1967 (c.77),
“the 2006 Act” means the Police, Public Order and Criminal Justice (Scotland)
Act 2006 (asp 10).
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